V- RX
Pentru performante sexuale!

ULEI V-RX  – STIMULARE SEXUALA  • ULEI LUBRIFIANT SIGUR SI EFICIENT
  • AJUTA LA OBTINEREA UNOR ERECTII MAI PUTERNICE
  • STIMULARE CU EFECT RAPID
  • POATE FI FOLOSIT ORAL SI CU LATEX
  • NU DOAR UN LUBRIFIANT, CI UN BOOST DE ERECTIE
  • ULEI V-RX OIL – OBTINETI ERECTII PUTERNICE

Formula unica a uleiului VRX permite ingredientelor active sa penetreze rapid pielea oferindu-va o fermitate si o putere crescuta erectiilor, ramanand si o senzatie de lubrefiere pe suprafata pentru a va prelungi performantele sexuale.
Dupa cateva secunde de la aplicare veti observa forta barbatiei oferindu-va increderea ca puteti sta cu penisul in erectie atat timp cat aveti nevoie pentru a duce la satisfactie partenera, avand totodata si o lubrefiere delicata.
Acum, experientele sexuale vor fi mai satisfacatoare decat de obicei, oferindu-va increderea si apetitul sexual de care aveti nevoie.
Avand in vedere ca uleiul VRX este un produs natural puteti fi siguri ca oricare ar fi preferintele pentru care folositi uleiul VRX, nici dumneavoastra, nici partenera nu veti experimenta efecte nedorite. In plus, uleiul VRX poate fi folosit pentru sex oral sau pe articole de latex.
De ce functioneaza uleiul VRX mai bine decat concurenta
Uleiul VRX a fost realizat dintr-o varietate de remedii naturale, vitamine, aminoacizi si arome pentru a crea efectul incredibil al uleiului lubrifiant. Unul din ingredientele principale este L-Arginina care are rol de crestere a apetitului sexual; un aminoacid care are un efect esential in ciclul orgasmului la barbati.
Un alt ingredient puternic este mentolul. Acest ingredient creaza o oportunitate pentru amino acid (care este o molecula relativ mare si nu este absorbita repede in piele) sa fie absorbita transdermic cand este aplicat local pe piele. Aceste ingrediente permit ingredientelor sa actioneze repede si eficient pentru cresterea fortei erectiilor.
Lubrifiant sofisticat neuleios
Uleiul VRX este un lubrifiant personal sofisticat. Spre deosebire de alte uleiuri care sunt lipicioase sau uleioase, uleiul VRX este conceput sa fie alunecos si fin in momentul aplicarii - si sa ramana alunecos, fin si umed in timpul folosirii. Uleiul VRx pe baza de apa nu va provoca neplaceri chiar daca este folosit pe articole de latex - prezervative, si va avea un gust mult mai bun decat majoritatea produselor competitive de pe piata. Tot pentru ca este pe baza de apa, se usuca natural dupa folosire si nu lasa reziduuri uleioase sau senzatii de disconfort ca in cazul altor produse lubrifiante. Toti ingredientii din uleiul VRX sunt hipoalergenici si aprobati pentru utilizare.
Comanda acum! 1 cutie: 119 lei
2 cutii: 199 lei